La Magda és una nena lliure, tant bonica i silvestre com una rosella. Ella gaudeix amb els altres nens i li agrada estar envoltada de gent, però no li fa res estar sola. Els primers dies de calor forta, molt d’hora ella s’aixeca a buscar flors en un cistella de la seva avia, envoltada d’animals, que la reconeixen com un èsser lliure. Quan ha carregat la cistella de les flors més boniques dels nostres caps de secà, les du a les persones que estima, per que sap que d’aquesta manera començaràn el dia amb un somriure.

Quan faig una il.lustració lliure com aquesta, em baso en les meves vivències i experiències personals, el que em passa a mi. Desprès de fer-la em vaig adonar que m’havia inspirat en ella, en la meva estimada amiga Magda, que quan estic una mica baixa d’anim apareix com si li haguès dit un ocell, i em du rams de flors silvestres dins una cistella de mimbre amb la més gran de les rialles i un «BON DIA FLOR»!

Desde que la conec, casa meva fa olor a les flors de la Magda.

Per totes vosaltres, i per totes les «Magdes» que tan generosament ompliu d’alegria el cor dels altres amb petits grans detalls.

20200520 101949
20200520 102021 1

SHARE THIS POST